Interviu cu Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov: ”Să sperăm că vom avea cât mai repede șansa de a da ordin de începere”.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a precizat că proiectul Autostrada Ploiești-Brașov are în față un nou început care debutează prin cooperare și sprijin interinstituțional.

”Acum avem în față un nou început. Într-adevăr, au trecut 17 ani în care știm cu toții că localitățile de pe raza destinată implementării acestei autostrăzi au întâmpinat fel și fel de restricții”, a subliniat Adrian Veștea.

Acesta și-a exprimat încrederea în finalizarea corectă a documentația pentru proiectul vizat. ”Să sperăm că vom avea cât mai repede șansa de a da ordin de începere și de a implementa acest proiect. În ultimii ani s-au emis o multitudine de avize, certificate de urbanism și ar fi foarte important să găsim o soluție în așa fel încât documentația pentru atribuirea contractului de lucrări să fie realizată cât mai bine și să nu întâmpinăm blocaje instituționale”, a explicat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.