Interviu cu primarul orașului Azuga, George Barbu

George Barbu, primarul orașului Azuga despre autostrada Ploiești-Brașov

George Barbu, primarul orașului Azuga: ”Comunitățile sunt consultate în implementarea acestui proiect”

George Barbu, primarul orașului Azuga, a precizat că între localități și instituțiile statului există o legătură instituțională puternică și o voință cumulată în a construi autostrada Ploiești-Brașov, adăugând că vocea comunităților pe care le reprezintă în calitate de aleși locali este ascultată și oferă mai mult forță și concretețe proiectului în ansamblu. 

”Din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Valea Prahovei inițiată de noi, primarii din această regiune, vă spun cu mâna pe suflet că sunt primele discuții reale referitoare la un proiect important pe care ni-l dorim de foarte multă vreme.

 Acest proiect este și un proiect important pentru toată țară. La nivel național știm bine cu ce aglomerații ne confruntăm. Se vede implicarea Ministerului Transporturilor, a CNAIR, care au venit deja de mână cu proiectanții cu contractul semnat în prealabil pentru proiectarea autostrăzii și acest fapt îmi crește speranța și încrederea că acest proeict va porni în câțiva ani de zile„, a explicat George Barbu.